понеділок, 18 липня 2022 15:01

Послабне спека й пройдуть дощі: оновлений прогноз на завтра

Антициклон зумовить 19 липня суху сонячну погоду в більшості областей України.

Водночас на півночі місцями очікуються дощі з грозами, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Вівторок буде й надалі найспекотнішим днем у Західній Європі. Спека до 40 градусів імовірна у Франції, Великій Британії та Німеччині. В Україні ж повітря очікується завтра свіжим, повітряна маса повсюди – помірно тепла. Лише хвостики північних атмосферних фронтів черкнуть по наших північних областях", – ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Вівторок буде найспекотнішим днем у Західній Європі
Вівторок буде найспекотнішим днем у Західній Європі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниження температури та дощі: синоптики оновили прогноз

Упродовж дня в країні прогнозують +20...25°С, у південній частині та на Закарпатті буде +25...28°С.

У Києві 19 липня температура повітря коливатиметься в межах +22...23°С. Вдень у вівторок збільшиться хмарність, пройде невеликий дощ, місцями можлива гроза.

"Поки що в Україні переважатиме помірно тепла погода, у другій половині тижня градуси підвищаться. На тижні дощів буде обмаль, якщо взагалі вони з'являться", – додала синоптикиня.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Послабне спека й пройдуть дощі: оновлений прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі