субота, 13 січня 2007 15:42

Посеред міста Сан-Паулу обвалилась станція метро (ФОТО)

Посеред міста Сан-Паулу обвалилась станція метро (ФОТО)

У найбільшому в Бразилії місті Сан-Паулу стався обвал на станції метрополітену, що будувалася. При цьому утворився величезний кратер діаметром у 60 метрів, в який упали мініавтобус з пасажирами і три самоскиди. Вісім людей вважаються зниклими без вісти. За даними місцевої преси, троє робочих отримали поранення в результаті цього інциденту.

Автомашина впала у 30-метрове провалля. Рятувальники намагаються виявити мікроавтобус, але пошуковій операції перешкоджає небезпека повторного обвалення станції.

За словами віце-президента компанії Transcooper, що володіє мініавтобусом, що впав у провалля, Паулу Роберту дос-Сантоса, з машиною намагаються зв"язатися за допомогою стільникового і супутникового зв"язку, а також по радіо.

Місцева влада почала розслідування за фактом обвалення.

Рух на вулиці, де стався обвал, перекрито, що призвело до утворення багатокілометрового затору в місті. Рятувальна операція триває, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Посеред міста Сан-Паулу обвалилась станція метро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі