субота, 17 березня 2018 22:48

Поліція заблокувала вантажівку "Руху нових сил"

Поліція заблокувала вантажівку "Руху нових сил"
Правоохоронці заблокували вантажівку представників "Руху нових сил". Фото: Громадське

Поліція затримала активістів "Руху нових сил". Вони хотіли встановити сцену на Майдані незалежності для маршу, що планується на неділю.

"Силовики заблокували вантажівку зі сценою, а тепер забирають у відділки активістів! За попередньою інформацію забрали водія та активіста Ігора Терещенко, ймовірно їх відвезли до Шевченківського відділення поліції", - повідомили на сторінці партії в Facebook.

Також правоохоронці заблокували вантажний автомобіль представників "Руху нових сил" на Європейській площі біля готелю "Дніпро".

Навколо перебуває близько 200 поліцейських та нацгвардійців.

За словами представника "Руху нових сил" Володимира Гавриша, 6 березня вони подали заявку до Київради щодо проведення мирної акції біля Майдану Незалежності 18 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники мітингу за імпічмент поїхали до маєтку Порошенка

У суботу близько 18-ї їхній автомобіль виїхав для встановлення сцени, однак його заблокували правоохоронці.

"Вони кажуть про те, що надійшов дзвінок, і в машині знаходиться щось небезпечне. Ми запропонували перевірити її в нашій присутності, але нам доступ не дали. Попри те, що там наше майно", — сказав Гавриш.

Представники поліції зазначили, що мають право блокувати автівку, адже отримали відповідний дзвінок про можливу небезпеку.

"Ми отримали дзвінок з повідомленням про те, що в машині містяться небезпечні предмети. Маємо перевірити. Триває перевірка", — зазначив поліцейський.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заблокувала вантажівку "Руху нових сил"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі