неділя, 04 квітня 2021 17:30

Поліція влаштовує облави на столичні розважальні центри і ресторани

Поліція влаштовує облави на столичні розважальні центри і ресторани
За добу правоохоронці перевірили 490 закладів господарської діяльності. Фото: Національна поліція України

За останню добу столична поліція виявила 173 порушення карантинних обмежень у закладах господарської діяльності. За це на посадових осіб склали адмінпротокол, який передбачає штраф від 34 до 170 тис. грн.

Про це повідомляє поліція Києва у facebook.

"Вкотре звертаюся до керівників розважальних закладів, які всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом… За такі незаконні дії в умовах карантину передбачена кримінальна відповідальність, а відтак, за погодженням з процесуальними керівниками прокуратури ми будемо проводити усі можливі невідкладні процесуальні дії, аби задокументувати такі факти та притягнути винних до відповідальності", - сказав очільника поліції Києва Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські парковки будуть безплатними протягом усього локдауну

За день правоохоронці перевірили 490 закладів господарської діяльності, серед яких розважальні заклади, заклади громадського харчування, торговельно-розважальні центри тощо.

У поліції нагадали, що за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм передбачено покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В Україні оновили карантинне зонування. Станом на 4 квітня показник хворих на коронавірусну інфекцію перевищено в 21 регіоні. Столиця та 10 областей вже знаходяться в "червоній" зоні.

Зараз ви читаєте новину «Поліція влаштовує облави на столичні розважальні центри і ресторани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі