понеділок, 28 липня 2014 09:42

Чому Путіну і його "зомбоТБ" не можна вірити - Нємцов склав топ-7

Чому Путіну і його "зомбоТБ" не можна вірити - Нємцов склав топ-7
Фото: facebook.com

Борис Нємцов, російський опозиційний політик, склав топ-7 підстав, чому Путіну не можна вірити.

Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Цей пост спеціально для прихильників Путіна, які вірять йому, його ЗМІ і його прихильникам. У хронологічному порядку", - починає Нємцов.

Далі - оригінальний текст:

1. Путінські ЗМІ і інформагенства, починаючи з травня, повідомляли про те, що ополченці регулярно збивають літаки і вертольоти української армії. Всього до 17 липня були збиті 4 вертольоти (2 і 5 травня МІ-24, 29 травня-МІ-8, 24 червня МІ-8) і 3 літаки (6 червня АН-30, 14 червня ІЛ-76, 14 липня АН-26).

2. 17 липня в день катастрофи Боїнга агентство ІТАР-ТАСС повідомило, що ополчеці збили літак АН-26 в районі міста Торез. Того ж дня телеканал Лайфньюс повідомляє теж саме. Цього ж дня Гіркін повідомляє в соціальних мережах, що ними збитий літак. Всі вони називають збитий літак АНом 26, але до вечора замовкають, коли зрозуміли кого збили.

3. Напередодні 29 червня телеканал НТВ бадьоро інформує глядачів, що у Гіркіних є ракети Бук.

4. Приблизно в той же час, Кургінян, який прибув в Донбас, розповідає про те, що Росія поставила сепаратистам комплекси Бук. Потім намагається видалити це відео, але пізно.

5. Перший канал озвучує версію Генштабу, що Боїнг збитий українським штурмовиком СУ-25. Версія-безглузда, оскільки СУ-25 працює не по повітряних, а наземних цілях. Саме тому, експерти на іншому російському каналі РБК її спростовують.

6. Один з лідерів сепаратистів А. Ходаковський заявив, що у ополченців є Буки. Про це повідомило агенство Рейтер. Наступного дня Ходаковський повідомив, що він такого не говорив. Рейтер довелося оприлюднити аудіозапис. Все підтвердилося. Говорив і визнав, що були Буки, які після атаки на Боїнг поїхали.

7. Спецпредставник Росії в ООН Чуркін заявив, що навіть якщо це зробили сепаратисти, то помилково. Відмічу, що ніяких посилань на українські та західні джерела я не наводжу. Джерела тільки путінські, тільки те, чому вірять 80% громадян Росії.

"А тепер питання: так хто ж, згідно путінським джерелами, збив літак MH-17??", - підсумовує Борис Нємцов.

Зараз ви читаєте новину «Чому Путіну і його "зомбоТБ" не можна вірити - Нємцов склав топ-7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі