пʼятниця, 16 березня 2007 09:18

Папа Бенедикт XVI зустрінеться з Доном Кінгом

Дон Кінг заявив про майбутню зустріч з понтифіком у спеціальній колонці видання New-York Post.

"Я відчуваю потребу в священику, - сказав 76-річний Кинг. - Я хочу попросити понтифіка помолитися за всіх нас. У нього є прямий зв"язок з тим, хто сидить там, вгорі, дивиться на всіх нас, нікчемних".

Кінг, який не є католиком, а належить до баптистської церкви, заявив, що не бачить особливих відмінностей між релігіями.

Аудієнція Кінга у Папи Римського стала можливою завдяки тому, що промоутер опікується боксером Лукою Мессі, чий брат є священиком. Він і звернувся до Ватикану з проханням про аудієнцію.

Про Кінга, який славиться своїми неординарними вбраннями, відомо, що у нього є три великі розп"яття, інкрустовані діамантами. "Для Батька, Сина і Святого Духу", - як говорить сам він.

На інавгурацію президента США Рональда Рейгана, куди він був запрошений, чорношкірий Кінг з"явився в білосніжній норковій шубі. На питання, у чому ж він з"явиться перед Папою, промоутер покірно відповів: "Відповідно до протоколу".

Свою популярність Дон Кінг здобув в середині 70-х років, і зв"язана вона була з ім"ям великого американського боксера Мохаммеда Алі. А ось до того, як стати промоутером, йому довелося чотири роки провести у в"язниці, відбуваючи покарання у справі про вбивство двох чоловік. У першому випадку суд ухвалив, що Кінг діяв в цілях самооборони, а другий випадок потрапив в категорію "неумисне вбивство", за що він і отримав термін, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Папа Бенедикт XVI зустрінеться з Доном Кінгом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі