неділя, 04 червня 2017 06:46

Окуєва попередила про черговий удар російських спецслужб

Окуєва попередила про черговий удар російських спецслужб
Снайпер Аміна Окуєва не виключає інформаційної війни проти себе та чоловіка. Фото: УКРОП.org

Снайпер Аміна Окуєва і її чоловік Адам Осмаєв знаходяться під цілодобовою посиленою державною охороною. Про це Окуєва написала на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, після того, як зловмиснику не вдалося усунути її і чоловіка фізично, тепер російські спецслужби дискредитують їх в інформаційному полі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіллеру, який намагався вбити Осмаєва, оголосили про підозру

"Камікадзе у них в штаті не водяться однозначно, тому що на самопожертву здатні лише ті, хто бореться заради ідеї. А такі, хто, як горе-кілер (нині паралітик), взявся кричати "Здаюсь! Не стріляйте більше!" - слабкіше за нас , як би добре вони не були навчені і підготовлені. Тому що у них немає ідеї, а, отже, немає і сили духу. У зв'язку з цим зрозуміло, що єдиний доступний на даний момент фронт щодо нас для російських спецслужб - це інформаційне поле ", - написала Окуева.

Вона закликала "всіх думаючих людей не піддаватися на діряві інсинуації на їхню адресу.

Раніше повідомлялося про стрілянину на вул. Кирилівській в столиці. Стріляли в чеченського добровольця Адама Осмаєва, основна версія - патріотична позиція подружжя. Пізніше стало відомо ім'я людини, яка напала на Адама Осмаєва. У нього знайшли два українських паспорти: внутрішній і закордонний.

Зараз ви читаєте новину «Окуєва попередила про черговий удар російських спецслужб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі