пʼятниця, 06 липня 2007 09:49

Одна людина померла, двоє - у тяжкому стані через отруєння сірководнем на Харківщині

Одна людина померла, двоє - у тяжкому стані через отруєння сірководнем на Харківщині
У вівторок близько 12:00 отруїлися сірководнем троє робітників під час ремонтних робіт у каналізаційному колодязі селища Комуніст (Харківської області), де розташоване навчальне містечко Харківського національного аграрного університету ім. Докучаєва.

Всі троє - працівники комунального підприємства "Роганькомунпослуга".

Бригада під керівництвом майстра очисних споруд Олександра Марченка перевіряла надходження в намулові ставки стічних вод від селища Комуніст.

Виявивши замуленим один з каналізаційних колодязів, робітники узялися очищати його.

76-річний слюсар-сантехник Іван Первушкін спустився в колодязь, де знепритомнів від газів, що зібралися там.

Виручати потерпілого кинулися 46-річний робітник очисних споруд Микола Стариков й 47-річний майстер. Вони теж потрапили під дію отруйних виділень у каналізаційному колодязі.

Це помітив тракторист, який відкачував нечистоти із сусіднього колодязя. Він викликав допомогу, і люди, які приїхали, підняли потерпілих наверх. На той час Первушкін був уже мертвий.

Двох працівників було доставлено до лікарні у дуже тяжкому стані.

Це вже не перший випадок отруєння працівників при очищенні каналізаційних колодязів на Харківщині. Кілька років тому подібний нещасний груповий випадок з летальним результатом мав місце в селі Орелька Лозівського району, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Одна людина померла, двоє - у тяжкому стані через отруєння сірководнем на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі