понеділок, 30 квітня 2018 16:50

Одеський припортовий завод припинив роботу

  Одеський припортовий завод зупинив роботу через відсутність постачання газу. Фото: AgroPortal
Одеський припортовий завод зупинив роботу через відсутність постачання газу. Фото: AgroPortal

В Одесі через відсутність постачання газу перестав працювати припортовий завод.

Причиною припинення постачання газу до ОПЗ стало інше підприємство, про це повідомив перший заступник директора підприємства Микола Щурик, 30 квітня у Facebook.

"Сьогодні прийнято рішення про повну зупинку ОПЗ. Причина - отримання повідомлення від Укртрансгазу про порушення компанією ВЕК умов договору транспортування газу на ОПЗ і припинення подачі газу на завод", - написав він.

Укртрансгаз припинив постачати до ОПЗ газ через інше підприємство: ТОВ Всеукраїнська енерго компанія (ВЕК) порушила умови договору з Укртрансгазом по фінансовим виплатам. Тому для ВЕК припиняють постачати газ в точці виходу з газотранспортної системи, до якої у свою чергу підключена газорозподільна систему Одеського припортового заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вдається вибити кеш — добре. Не хоче підприємець платити — його транспорт простоюватиме"

 

В умовах "газового конфлікту" з Росією Україна потребує європейського союзника, який би домовлявся з Газпромом щодо транзиту газу. Серед членів ЄС є країна, яка може в цьому допомогти Україні.

Зараз ви читаєте новину «Одеський припортовий завод припинив роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі