четвер, 28 грудня 2017 16:00

Обмін полонених: у тілі 3 солдат виявлені осколки та куля дворічної давнини

Обмін полонених: у тілі 3 солдат виявлені осколки та куля дворічної давнини
Із шести пацієнтів, які поступили на хірургічний цикл, у двох є застарілі осколки, у одного є куля в м'яких тканинах верхньої кінцівки. Фото: "Повернись живим"

У трьох звільнених вчора заручників в тілі виявлені застарілі осколки та куля дворічної давнини.

Про це каже полковник медичної служби ЗСУ Ростислав Гибало, передає УНІАН.

"Із шести пацієнтів, які поступили на хірургічний цикл, у двох є застарілі осколки, у одного є куля в м'яких тканинах верхньої кінцівки, але ці осколки і куля знаходяться в м'яких тканинах вже впродовжж двох років. Ці осколки не потребують термінового і оперативного лікування", - сказав Гибало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Песню "Океана Ельзи" спел, приехали - мешок на голову" - звільнені розповіли про полон у бойовиків

"Після психологічної реабілітації, після спілкування з рідними, ми повернемо пацієнтів до стаціонару і тоді вже проведемо оперативне втручання", - сказав він.

27 грудня відбувся обмін заручниками між офіційним Києвом і представниками так званих ДНР і ЛНР. Загалом звільнили 74 українців. Натомість з боку України було передано 238 осіб.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Обмін полонених: у тілі 3 солдат виявлені осколки та куля дворічної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі