четвер, 01 жовтня 2009 09:50

Обама дав наказ знищити "Аль-Каїду" в Афганістані

Обама дав наказ знищити "Аль-Каїду" в Афганістані

Президент США Барак Обама поставив завдання знищити "Аль-Каїду" і її союзників в Афганістані. Таку мету він позначив під час зустрічі у Вашингтоні зі своїми радниками з національної безпеки, про яку повідомив Білий дім.

"Під час зустрічі була дана неупереджена оцінка досягнутому прогресу і викликам, з якими США все ще стикаються в Афганістані та Пакистані після оголошеної в березні президентом нової стратегії дій в цих країнах. В рамках цього процесу президент проводитиме консультації зі своїми радниками з безпеки, воєначальниками, послами в регіоні, з американськими союзниками і членами Конгресу", - наголошується в повідомленні.

Там також йдеться, що адміністрації необхідно "декілька тижнів для перегляду стратегії".

У ньому підкреслюється, що "президент поставив чітку мету в Афганістані: підірвати позиції і знищити "Аль-Каїду" і її союзників". Обама також відзначив, що "суворо оцінюватиме прогрес" США в Афганістані.

У повідомленні йдеться, що ця зустріч була другою з п"яти запланованих в рамках Ради національної безпеки. Наступна відбудеться в Білому домі 7 жовтня, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Обама дав наказ знищити "Аль-Каїду" в Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі