вівторок, 10 лютого 2009 11:00

Обама бився головою в двері вертольота (ФОТО)

Президент США Барак Обама знову потрапив в курйозну ситуацію з дверима. У понеділок вранці він не вписався в дверний проріз президентського вертольота, коли сідав у нього. Президент, чий ріст 185 см, недооцінив висоту пройому і вдарився головою об верхню притолоку.

Це був п"ятий політ Обами на борту президентського вертольота, який доставив його на базу ВПС в Меріленд. Потім він відвідав базу ВПС в Індіані, щоб розповісти про свій план з порятунку економіки США, повідомляє "Newsru.com".

Нагадаємо, наприкінці січня з Обамою стався інцидент в Білому домі, коли він намагався увійти в будівлю через вікно, переплутавши його з дверима, що розташовані на декілька фути правіше. Інцидент стався після зустрічі Обами з представниками Конгресу, і, можливо, він розмірковував про "прохолодну" реакцію республіканців на запропонований ним план зі стимулювання економіки.

Попередник Обами Джордж Буш одного разу намагався пройти через закриті двері. Це сталося у 2005 році після прес-конференції в Пекіні. Буш, кваплячись покинути захід, смикав за ручку дверей, які, як з"ясувалося, були замкнені. Зображення Буша з унікальним виразом на обличчі обійшов весь світ.
Зараз ви читаєте новину «Обама бився головою в двері вертольота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі