вівторок, 18 листопада 2008 10:13

Новою політичною загрозою для Чавеса стане його екс-дружина

Новою політичною загрозою для Чавеса стане його екс-дружина

Тоді як президент Венесуели Уго Чавес готується до місцевих виборів, які відбудуться наступної неділі, найбільшу опозицію його силам готує його колишня дружина.

43-річна Марисабель Родрігес балотується на посаду мера Баркісімето, четвертого найбільшого венесуельського міста, що неподалік Каракаса, за підтримки лівої незалежної партії "Подемос" ("ми можемо").

Вона посилила роздратування та замішання Чавеса, який починає втрачати популярність в країні перед місцевими виборами, на котрих буде обрано 22 губернаторів, 328 мерів та 233 місцевих депутатів.

Спад популярності колишнього чоловіка Родрігес пояснює так: "Чавес сьогоднішній дуже відрізняється від Чавеса колишнього. Він не має нічого спільного з тим лідером у 1997 році. Якщо він не диктатор, він щонайменше здається таким."

Багато жителів міста обожнюють і підтримують Родрігес, яка стала відома під час гучного розлучення її з Уго Чавесом у 2007 році та їх боротьби за опікунство над донькою. Декілька місяців опісля Марисабель одружилася з тенісним тренером, і з того часу Родрігес і Чавес не розмовляють, повідомляє Fox News.

Зараз ви читаєте новину «Новою політичною загрозою для Чавеса стане його екс-дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі