понеділок, 17 січня 2011 11:42

Невдовзі може з'явитися 13-й знак зодіаку

Невдовзі може з'явитися 13-й знак зодіаку

Міжнародна група астрономів пропонує провести кардинальну реформу традиційного розподілу небесної сфери та запровадити 13-й за рахунком знак зодіаку.

"Нинішня структура зодіакальних знаків, що складається з 12 сузір'їв, грунтується на системі, виробленій ще в Стародавньому Вавілоні. Один з її основних принципів полягав у тому, що Сонце має перебувати в сузір'ї в день народження кожної людини, який належить до даного знака", - пояснив американський вчений Парку Кункле.

Однак, за його словами, через зміни протягом століть орбіти руху Землі, зараз це положення порушено.

У результаті постала необхідність відновити найдавніший принцип розділу небесної сфери залежно від місця розташування Сонця і додати 13-й знак зодіаку. Він вже отримав назву Змієносця - за однойменним сузір'я.

Під новий знак потрапляють ті, хто народився між 30 листопада та 17 грудня, пояснює ИТАР-ТАСС. Одночасно скоротиться кількість днів в інших знаках, а частина людей буде змушена поміняти своїх небесних покровителів.

Зараз ви читаєте новину «Невдовзі може з'явитися 13-й знак зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі