субота, 09 січня 2010 11:17

Негода паралізувала автобусне сполучення в Україні

Негода паралізувала автобусне сполучення в Україні

У зв"язку зі складними погодними умовами низка автобусних маршрутів на території України працюють з обмеженнями.

Зокрема, за даними Мінтрансу, не виконуються 86 рейсів на 69 автобусних маршрутах в Київській області.

Також скасовані рейси на автобусних маршрутах в таких областях: Дніпропетровська область - 19 рейсів, Одеська область - 6 рейсів, Сумська область - 71 рейс, Черкаська область - 36 рейсів.

Всього за минулу добу через сніг на дорогах закрили 218 рейсів на 201 автобусному маршруті.

Автовокзали і автостанції працюють у звичайному режимі. Застосовуються заходи з ліквідації наслідків негоди.

Морські торговельні порти північно-західної частини Чорного моря - порт Білгород-Дністровський, порт Одеса - через туман працюють з обмеженнями. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв"язку.

За оперативними даними станом на 8:00 9 січня серйозних порушень у функціонуванні об"єктів транспортного комплексу та зв"язку - залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Держспецтрансслужби - через погіршення погодних умов на території України не сталося.

Аеропорти України, зокрема і міжнародний аеропорт "Бориспіль", працюють у штатному режимі.

Станом на 07:00 9 січня у трьох областях залишається знеструмленим 31 населений пункт: у Харківській - 18, Полтавській - 11 і Луганській - 2. Електрику відновлюють бригади обленерго. Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Прес-служба Міністерства транспорту та зв"язку повідомляє, що через відсутність електроенергії у Черкаській області без зв"язку залишаються 6 населених пунктів. Не працюють 4 сільських АТС ВАТ "Укртелеком". Вживаються заходи із відновлення зв"язку в цих населених пунктах.

Нагадаємо, найближчими днями в Україні очікується подальше підвищення температури повітря, а також опади у вигляді снігу з дощем. На дорогах ожеледиця, місцями туман. Пориви вітру до 15-20 м/с. Середня температура повітря становитиме біля -5... 0 градусів вночі і -2... +3 градуси вдень.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ, РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Негода паралізувала автобусне сполучення в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі