середа, 17 березня 2021 18:27

Народжені у сорочці: показали четверню, яка з'явилась на світ за унікальною методикою
7

Молоде подружжя Кушнір з Закарпаття, в якого у січні народилась четверня, показало, як змінились їхні недоношені немовлята.

Квадробатьки виклали фото у Facebook після хрестин. На них вони позують з трьома синами та донькою. Разом з ними бабуся та дідусь, які під час вагітності невістки не повірили у четверню після УЗД. Для свята спеціально замовили тематичний торт.

Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею
Фото: Фото надане Ларисою Кушнір
Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею
Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею
Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею
Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею

"Справи у нас йдуть добре. Дітки ростуть, набирають гарно вагу. Допомагає нам бабуся. Годуємо кожні 3 години. А на сон лишається лише півтори години. Поки вони сплять, треба і собі трохи поспати або поїсти. Бо далі, як почнуть повзати, такої можливості не буде", - каже Gazeta.ua мама Лариса Кушнір.

На вулиці почнуть гуляти, як тільки потеплішає.

Жінка також розповіла, що діти вже проявляють свій темперамент і характер.

"Плачуть, поки їх на руки не візьмеш. Сашко дуже нетерплячий. Його коли переодягати, то молоко має бути готове. Тому що він одразу починає кричати, і його треба швидко годувати. Женька і Ванька спокійні, а Каролінка іноді плаче і сміється водночас", - розповідає Лариса.

Після народження немовлят пару привітали місцеві чиновники. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв і голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков пообіцяли приїхати на виписку дітей. Втім, цього не сталось. В цей день, 4 березня, новоспечених батьків четверні, які єдині в області, привітав лише нардеп Василь Петьовка. Від його імені його помічник подарував дітям два подвійних візка та підгузки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальне народження четверні в Україні: які зараз ідентичні близнючки

Також молоде подружжя вітають близькі, друзі, знайомі. Усі переважно дарують однаковий одяг комплектом для хлопчиків та окремо для дівчинки.

Автор: Фото надане Ларисою Кушнір
  Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею
Подружжя Кушнір розповіло, як справляються з четвірнею

Під час обряду хрещення для кожного з немовлят запросили по парі хрещених батьків.

У соцмережі вітають подружжя і зичать міцного здоров'я всій родині, дітям - щастя, аби росли з Божим благословінням батькам на радість. Зауважають, що дівчинка схожа на маму.

Четверню 20-річна Лариса Кушнір народила 4 січня. На світ з'явились три хлопчики та дівчинка. Їх назвали Олександром, Євгеном, Іваном та Кароліною. Для дівчинки ім'я придумали одразу. Для синів вагались аж до пологів. Коли вже побачили синочків, то й не сумнівались, що імена підібрали правильно.

Жінка народила немовлят на 30 тижні вагітності вагою 1260 грамів, двох по 1300 грамів та 1460 грамів за авторською методикою акушера-гінеколога Руслана Федько. Унікальність цієї операції в тому, що третій плод в оплодневому міхурі розвернули з поперечного положення в сідничне передлежання. Цей метод є максимально бережним для "недоношених" діток. Вберігає їх від травм центральної нервової системи. Тобто немовлята народжуються "в сорочці".

Зараз ви читаєте новину «Народжені у сорочці: показали четверню, яка з'явилась на світ за унікальною методикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі