вівторок, 01 червня 2021 16:38

Нардеп "не знав про радари" і "влетів" на 12 тис. грн штрафу
4

Фото: Дмитро Хилюк, УНІАН

В МВС підбили підсумки першого року роботи камер фото- й відеофіксації порушень ПДР. І один із народних депутатів заплатив штраф за перевищення швидкості.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише УНІАН.

"Можу сказати, що нещодавно мені телефонував колега Дениса Монастирського – не називатиму його прізвище – і розповів, що заплатив 12 тисяч гривень за перевищення швидкості за містом, бо не знав, що там багато камер", - зауважив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центром Києва кортеж Шмигаля їхав під вимкнені світлофори

1 червня 2020 року в Україні запрацювали перші відеокамери системи автоматичної фото- й відеофіксації порушень ПДР. Камери встановили в Києві та на автомагістралях області виключно в місцях концентрації ДТП із тяжкими наслідками. Порушенням є перевищення встановлених обмежень швидкості руху на понад 20 км/год.

Станом на 13 травня 2021-го вже встановили 92 комплекси фотовідеофіксації. До кінця року в МВС запланували встановити майже 400, а до 2024 року - 1,5 тис.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп "не знав про радари" і "влетів" на 12 тис. грн штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі