четвер, 02 вересня 2010 10:20

На Закарпатті "земельний" високопосадовець погорів на хабарі

На Закарпатті "земельний" високопосадовець погорів на хабарі

На Закарпатті на отриманні хабара затримали директора регіональної філії Центру державного земельного кадастру Олександра Соломка.

Посадовець вимагав 1000 доларів за сприяння у виготовленні та підписанні Державного акту на право власності на землю.

"Керівника центру затримували в місті Берегові, - сказав Gazeta.ua керівник прес-служби обласного управління СБУ Олександр Рішко. – Туди з Ужгорода він начебто поїхав у справах. Співробітники Служби взяли посадовця, коли той якраз отримував половину обумовленої суми. Його затримали".

За чутками співробітники СБУ слідкували за Олександром Соломкою дорогою, поки той їхав з обласного центру до міста Берегове. Кажуть, там посадовець мав отримати гроші від п"ятьох чи шістьох людей за сприяння їм у виготовленні Державних актів.

Керівником Центру державного земельного кадастру Соломка призначили близько трьох місяців тому. Обласна прокуратура порушила проти нього кримінальну справу, триває досудове слідство.

Нагадаємо, у червні цього року співробітники СБУ затримали на отриманні хабара у 8 тис. дол. начальника Головного управління Держкомзему в Закарпатській області Ігоря Барчана. Його тримають під вартою, триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті "земельний" високопосадовець погорів на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі