четвер, 24 січня 2008 10:30

На Вінниччині через картярський борг чоловіку перерізали горло

Ввечері на вулиці села Кордишівки Вінницького району дві місцеві жительки натрапили на 37-річного односельця, який лежав на землі, не подаючи ознак життя.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Селянки затягли потерпілого до найближчого двору, де проживав пенсіонер, а самі побігли викликати швидку допомогу. 61-річний власник помешкання був шокований, коли йому приволокли бездиханне тіло, бо саме він, як з"ясувалося пізніше і розправився з ним ножем. Літній чоловік тільки закінчив відмивати підлогу від крові недавнього гостя.

Все починалося з мирного застілля за пляшкою горілки трьох односельців. Чоловіки грали в карти, один з гостей згодом пішов додому, а інший на свою біду склав компанію господарю, який проживав один. Однак згодом п"яний власник господи почав вимагати у гостя повернути картярський борг.

Чоловіки почали сперечатися. Не пам"ятаючи себе від люті, пенсіонер схопив ніж і полоснув ним по шиї супротивника. Залитий кров"ю потерпілий, рятуючи своє життя вибіг на вулицю, але відбігти далеко не зумів, підкошений завданим ударом він упав. Від втрати крові молодий чоловік помер.

Лікарі швидкої допомоги вже нічим не змогли допомогти нещасному. Слідчо-оперативна група міліції, яка прибула на тривожний виклик, вилучила в будинку головного підозрюваного речові докази, які стали підставою для затримання 61-річного чоловіка, який наразі заарештований.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, порушено кримінальну справу. Триває розслідування.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через картярський борг чоловіку перерізали горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі