пʼятниця, 09 квітня 2010 09:08

На Тернопільщині зять осквернив могилу тещі

На Тернопільщині зять осквернив могилу тещі

У селі Ярославичі Зборівського району Тернопільщини невідомий написав фарбою на могилі Любові Гладун "Тут твоє місце". Опісля добавив лайливе слово. Міліція підозрює у вчиненні святотатства колишнього зятя Ярослава Головчака, 37 років.

Як розповіла Gazeta.ua секретар Ярославицької сільради Ольга Ковальковська, 50 років, напис на плитці, якою обкладена могила, виявили родичі покійної у вівторок, 6 квітня, на третій день Великодніх світ.

Дочка покійної 31-річна Наталія одразу викликала міліцію. В оскверненні могили жінка звинувачує свого колишнього чоловіка Ярослава. Подружжя розлучилося два роки тому через пияцтво і ревнощі Головчака. У них двоє дітей.

Чоловік раніше уже погрожував Наталії підпалити її будинок. Йому також приписували пробиття коліс автомобіля теперішнього чоловіка Наталі – Андрія. А теща буцімто доклалася до їхнього розлучення.

У селі досі обговорюють цю подію. Люди припускають, що таким чином Головчак знову погрожував своїй колишній дружині.

"Люба Гладун була дуже доброю і спокійною жінкою. Ворогів у неї не було. Навпаки, всіх мирила, як працювала колись у колгоспній конторі", - пригадала Ольга Ковальковська.

Дільничні інспектори неодноразово застерігали чоловіка та притягували ревнивця до відповідальності.

"Міліціонери одразу взяли аналізи фарби. Банку шукали. До Ярослава ходили. Але ніби нічого не знайшли. Сам каже, що то не він".

Ярослав Головчак перед святами приїхав із заробітків з Москви. Робить там ремонти.

"Він майстер хороший. Приємний такий з вигляду. Якби ж не пив. А батько його священиком був. Усі так отця любили і поважали!".

Наразі підозрюваного відпустили під підписку про невиїзд. Напис на могилі змили бензином.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині зять осквернив могилу тещі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі