пʼятниця, 18 грудня 2009 19:51

На Сумщині скасували новорічні масові свята для дітей

На Сумщині скасували новорічні масові свята для дітей

В Сумській області у зв"язку з погіршенням епідеміологічної ситуації скасовані новорічні і різдвяні масові заходи із залученням дітей.

Про це заявив заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Олег Медуниця.

Також обмежено проведення для школярів екскурсій і туристичних поїздок.

За інформацією управління освіти і науки ОДА, у вищих учбових закладах І-ІV рівнів акредитації відсутні 2200 учнів (з них 1275 - через підтвердженя хвороби, 4,1% від загальної кількості). У професійно-технічних училищах області зафіксовано 1178 хворих (9,4%). У загальноосвітніх школах області захворіли 9667 учнів (9,6%). У дошкільних установах Сумської області відсутні 15030 дітей (7,3%).

Главами райдержадміністрацій, міськвиконкомів рекомендовано самостійно ухвалювати рішення про припинення і відновлення учбово-виховного процесу в загальноосвітніх установах на підставі епідеміологічної ситуації.

З початку епідемії (29 жовтня) в Сумській області захворіли 65030 осіб. Лабораторно підтверджений діагноз грипу A(H1N1) у 30 хворих.

За матеріалом РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині скасували новорічні масові свята для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі