пʼятниця, 25 липня 2014 13:07

На станції метро "Вокзальна" шукають вибухівку

На станції метро "Вокзальна" шукають вибухівку
Фото: gkiev.com

Сьогодні о 12:38 працівники лінійного підрозділу міліції на станції метро Вокзальна, отримали повідомлення про вибухівку. Міліціонери та працівники евакуювали пасажирів, а саму станцію закрили, повідомили у прес-службі столичного метрополітену.

"З станції евакуювали пасажирів, зараз тривають її оглядини вибухотехнічною службою. Рух потягів на Святошинсько-Броварській лінії не зупиняли. Потяги проїжджають станцію без зупинки", - пояснюють у прес-службі відомства.

Перед станцію зібрався невеликий натовп людей. Працівники вокзалу та станції метро просять пасажирів користуватись іншими видами громадського транспорту. Коли станцію відкриють невідомо.

Останні два тижні у столиці почастішали випадки повідомлень про замінування різного роду об'єктів. Так вибухівку шукали в торгово-розважальних центрах, телеканалах, залізничному вокзалі та у деяких міністерствах. З початку року міліціонери затримали 7 осіб, яких підозрюють у телефонному хуліганстві.



 

Зараз ви читаєте новину «На станції метро "Вокзальна" шукають вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі