субота, 13 червня 2020 15:39

На Київщині затримали чоловіків за розповсюдження дитячого порно

На Київщині затримали чоловіків за розповсюдження дитячого порно
Викрили трьох жителів Київської області, які розповсюджували в мережі відеозаписи порнографічного характеру із неповнолітніми. Фото: Reuters

Національна поліція викрила трьох жителів Київської області, які займалися розповсюдженням відеозаписів порнографічного характеру із неповнолітніми.

Правопорушниками виявилися жителі Фастова, Броварів та Білої Церкви. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали киянина, який поширював дитячу порнографію

В результаті обшуків за місцями проживання вищевказаних чоловіків, правоохоронцям вдалося вилучити флешнакопичувачі, мобільні телефони та комп'ютерну техніку. На ній виявили інформацію, що може відноситися до порнографічної.

Наразі, триває слідство.

Призначили комп'ютерно-технічні та мистецтвознавчі експертизи, відкрили кримінальне провадження за фактом ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів ( ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України).

У Рівному 14-річний підліток зняв і розповсюдив відео, де ґвалтує 12-річну подругу в під'їзді багатоповерхівки. Ролик побачила не тільки вся школа, а й рідні дівчинки. Вони звернулися в поліцію. Кривдникові обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині затримали чоловіків за розповсюдження дитячого порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі