четвер, 01 лютого 2018 14:48

На фото покажуть життя після переселення

На фото покажуть життя після переселення
Виставка триватиме у Києві з 1 по 11 лютого. Фото:s3-eu-central-1.amazonaws.com

Виставку фото-робіт "Минуле. Теперішнє. Майбутнє. Життя після переселення" відкриють 1 лютого в Києві.

Роботи фотографа Максима Дондюка покажуть у центрі сучасного мистецтва М17, пише "Громадське".

Фотовиставку присвятять вимушеним переселенцям з Донбасу, які покинули свої домівки через конфлікт на Сході України. Серія фотографій розказує про людей, які починають життя на новому місці, а також про тих, хто їм у цьому допомагає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям даватимуть тимчасове житло

Раніше фотограф Максим Дондюк працював над проектами, які висвітлюють події Євромайдану, анексію Криму та події у зоні АТО. За серію світлин "Культура Конфронтації", присвячених подіям Євромайдану, Максима Дондюка нагородили премією Remi Ochlik Prize. Роботи фотографа неоднорозово з'являлися у міжнародних виданнях Esquire, Rolling Stone, TIME, Le Monde та інших.

Переселенець з Донбасу режисер Юрій Кочкарьов створив два фільми про війну на Сході – "Очі Донбасу" та "Війна жіночого роду". Презентація фільмів відбулася у Меморіальному будинку-музеї академіка Яворницького в Дніпрі. Фільм "Війна жіночого роду" розповідає про кількох переселенок з Донбасу та Криму, які не змогли, або ж не захотіли залишитися у рідних краях.

Зараз ви читаєте новину «На фото покажуть життя після переселення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі