субота, 20 березня 2010 10:38

Молоду і оголену Карлу Бруні виставлять на аукціон (ФОТО)

Фотографії дружини президента Франції Карли Бруні виставлять на продаж в аукціонному домі Phillips de Pury в Лондоні.

На аукціон допускатимуться лише особи, які досягли повноліття. Серед 221 лотів буде представлена робота німецького фотографа Гельмута Ньютона. Початкова ціна фотографії 1992 року з зображенням оголеної Бруні, яка звабливо спирається на рояль, становитиме $7,5 тисяч.

Інша фотографія Бруні зроблена у 1987 році Памелою Хенсон. На ній колишня модель, вбрана у біле бікіні, палить цигарку. Майка дівчини провокативно піднята догори.

На аукціоні також виставлять роботи художника Девіда Хокни, живописця Анрі Матісса, Пабло Пікассо і Енрі Ворхола.

Нещодавно вже не молода Бруні вразила фотографів своїм утомленим і блідим виглядом. На обличчі була помітна надмірна кількість гриму.

Зображення оголеної дружини Ніколя Саркозі досить часто виставляються на аукціон. У червні минулого року на берлінському Villa Grisenbach був проданий малюнок Бруні в жанрі "ню" за 13 тисяч євро ($17,8 тисячі). Стартова ціна знімку під назвою "Карла Бруні в ліжку" склала 3,5 тисячі євро ($4,8 тисячі).

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Молоду і оголену Карлу Бруні виставлять на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі