пʼятниця, 17 квітня 2020 17:13

Міська лікарня Горішніх Плавнів отримала допомогу від Ferrexpo

Міська лікарня Горішніх Плавнів отримала допомогу від Ferrexpo
Міська влада і медики дуже вдячні за систематичну допомогу, яку надають ГЗК Феррекспо.

Сьогодні медики міської лікарні міста Горішні Плавні отримали чергову партію допомоги від підприємств Ferrexpo. Полтавський, Єристівський і Белановский ГЗК передали медичним працівникам вироби медичного призначення та медикаменти на суму понад 1,5 млн грн.

За словами мера Горішніх Плавнів Дмитра Бикова, міська влада і медики вдячні за систематичну допомогу, яку надають ГЗК Ferrexpo .

Сьогодні лікарня отримала необхідні витратні матеріали: системи для внутрішньовенних ін'єкцій, дихальні контури для апаратів штучної вентиляції легенів, а також лікарські препарати й ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський ГЗК передав допомогу лікарні Кременчука

Раніше компанія Ferrexpo виділила $ 2,5 млн допомоги медичним установам Полтавської та інших областей України для боротьби з Covid-19. У рамках цієї програми закуповуються засоби захисту, медикаменти і медичне устаткування виходячи із запитів лікарень.

"Ми перебуваємо на постійному зв'язку з медичними установами йоперативно реагуємо на їхні запити", - зазначив директор Благодійного фонду ''Полтавського гірничо-збагачувального комбінату'' В'ячеслав Мінязев.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних на виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатишів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

2019 року компанія виробила 10,5 млн т залізорудних окатишів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котуються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Міська лікарня Горішніх Плавнів отримала допомогу від Ferrexpo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі