середа, 23 вересня 2020 05:18

Міносвіти дозволило не ставити оцінки під час карантину

Міносвіти дозволило не ставити оцінки під час карантину
МОН дозволило не ставити оцінки. Фото: Кореспондент

Школи під час дистанційного навчання можуть оцінювати дітей у форматі "Зараховано/не зараховано", якщо більше половини уроків проводять онлайн.

"Надання дозволу на здійснення тематичного/семестрового/річного оцінювання предметів "Фізична культура", "Трудове навчання", "Образотворче мистецтво", "Музичне мистецтво", "Основи здоров'я" та окремих предметів варіативної складової не за 12-бальною шкалою, а - "зараховано" / "не зараховано" у разі проведення понад 50% уроків у дистанційному форматі", повідомляють в Міносвіти

У разі запровадження школою власної шкали оцінювання результатів навчання учнів, вона має визначити правила переведення до системи оцінювання, визначеної законодавством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зросла кількість нових заражень коронавірусом: оновлена статистика по Україні

Нагадаємо, в столичних 122 школах перевели 328 класів на дистанційне навчання. Випадки захворювання на Covid-19 зафіксували у 267 учнів і 127 вчителів. У тимчасовій самоізоляції в дитячих садках вже 15 груп. Один дошкільний заклад повністю закрито на карантин. Кількість дітей у садках не перевищує 50%.

Зараз ви читаєте новину «Міносвіти дозволило не ставити оцінки під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі