четвер, 24 липня 2008 19:36

Миколу Герела вбила блискавка

42-річний Микола Герел із села Байрак Липоводолинського району Сумщини 16 липня пас  громадську худобу за селом. Допомагала йому донька-десятикласниця Яна.

Чоловік міг не відпасати чергу, бо свою корову родина напередодні продала. Однак Микола Герел вирішив віддячити людям, що пасли його худобу. В обід доньку змінила дружина Галина. Надвечір розпочалася злива. Микола послав жінку додому по сухий одяг. Сам залишився стерегти корів.

— Блимнула блискавка. Бачу — Коля кудись подівся. Здалося, що він приліг, — згадує односелець Анатолій Кизим, який тоді саме повертався додому. — Прискорив крок, дивлюся —  він лежить розпластаний, обличчя фіолетове. Ще подумав: блискавка в мобільний влучила. Але тоді з"ясувалося, що телефона Микола з собою на пасовисько не брав.

Односельці розповідають: останні дні подружжя багато сварилося. Дружина Галина картала чоловіка, що випивав. Після його смерті жінка потрапила з нервовим зривом до лікарні.

— Микола передчував смерть, — каже кума покійного Ніна Цапенко. — Йому того дня сон наснився: покійні батько з матір"ю стоять на порозі, а в хаті наче щось палає.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Герела вбила блискавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі