вівторок, 14 листопада 2017 23:24

Мер Ірпеня зводить будинок під Варшавою - ЗМІ

Мер Ірпеня зводить будинок під Варшавою - ЗМІ
Мер Ірпеня Володимир Карплюк задекларував 67 квартир. Фото: Чесно

Мер Ірпеня Володимир Карплюк будує будинок у лісі під Варшавою. Про це повідомляють журналісти проекту "Чесно".

Будівництво знаходиться у містечку Марки, за 10 кілометрів від польської столиці. По сусідству зводиться ще один будинок - його заступника у партії "Нові обличчя" Володимира Пєвца.

Ця інформація була підтверджена польським реєстром нерухомості. Ділянка, на якій зводиться дзеркальний будинок, належить польському ТОВ "Сарафан", яким Карплюк володів на 99%, а Пєвєц всього на 1%. Кардинально все змінилося після того як НАЗК зобов'язало політиків подати електронну декларацію. Після цього Пєвєц став єдиним власником "Сарафану", - зазначають у "Чесно".

Ділянки в 25 соток у цьому котеджному містечку коштують 450 тисяч злотих (майже 3,3 мільйони гривень).

Працівники з Львівщини, які працюють на будівництві, розповіли журналістам, що два дзеркальних будинки будує один мер з України - для себе і для свого друга. За словами робітників, будинки будуть готові до заселення та проживання до нового року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меру Ірпеня оголосили підозру у причетності до загибелі людини

Журналісти звернулися до Карплюка з питанням про будинок під Варшавою, проте той заявив, що вперше чує подібну інформацію.

У 2015 році ЗМІ повідомляли, що мер Ірпеня Володимир Карплюк задекларував 67 квартир загальною площею понад 7 тисяч квадратних метрів. Їх вартість оцінена у 21 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Мер Ірпеня зводить будинок під Варшавою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі