субота, 28 травня 2022 12:07

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мені говорили, що я помру через три дні" - Зеленський

"Мені говорили, що я помру через три дні" - Зеленський
Президент Володимир Зеленський розповів, що його попереджали про власну загибель. Фото: ua.news

Президент Володимир Зеленський заявив, що його попереджали про можливу загибель.

Іноземні лідери пропонували йому виїхати з країни. Про це глави держави розповів під час інтерв'ю нідерландському виданню NOS.

За словами президента, після початку повномасштабного вторгнення Росії він провів ряд розмов. Деякі політики говорили про швидке захоплення України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський - прем'єру Нідерландів: якщо Україні не місце в ЄС, скажіть це чітко

"Я чув з багатьох країн всередині і за межами ЄС, що Путін окупує Україну через три дні. У багатьох телефонних дзвінках мені говорили, що я помру через три дні", - розповів Зеленський.

Він додав, що йому і родині пропонували виїхати з України для власної безпеки.

"Я часто чув: їдьте з Києва з сім'єю прямо зараз. Ви сильна людина, але ваше місце не в Україні. Я чув всяке, але вірю фактам. Справа у тому, що ми тут, в Києві", - скзав президент.

Зеленський поспілкувався зі студентами Стенфордського університету. Запросив їх після завершення навчання приєднатися до реалізації проєкту відбудови України. Бо це справді буде найбільший проєкт із захисту свободи для їхнього покоління.

Зараз ви читаєте новину «"Мені говорили, що я помру через три дні" - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі