неділя, 20 вересня 2009 18:08

Медведєв не хоче позбавлятися від Путіна, тому що йому з ним комфортно

Медведєв не хоче позбавлятися від Путіна, тому що йому з ним комфортно

Президент Росії Дмитро Медведєв не відправлятиме у відставку уряд Володимира Путіна. У інтерв"ю американської телекомпанії CNN глава РФ заявив, що йому "комфортно працювати і з урядом, і з Путіним".

"Ймовірно, ті, хто міркує так (що вся влада в країні належить прем"єр-міністрові Путіну - прим. ред.), повинні сказати наступну фразу: діючий президент країни все нам доведе тільки в одному випадку, якщо він звільнить уряд. Я не збираюся цього робити, тому що мені комфортно працювати і з урядом, і з Путіним. От і все", - сказав Медведєв.

За його словами, "якщо доказом повноважень президента є його бажання тасувати уряд, як це робили деякі мої колеги в 90-і роки, коли уряд мінявся кожні півроку, якщо це ознака повновладності і демократії, то це не мій вибір".

"Ті, хто мислить штампами, хай мислять собі. Я розумію, іноді хочеться мислити так, як створив собі уявлення", - відмітив глава Росії.

Росбалт.RU

Зараз ви читаєте новину «Медведєв не хоче позбавлятися від Путіна, тому що йому з ним комфортно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі