субота, 27 грудня 2008 10:56

МНС завершило рятувальні роботи після вибуху будинку в Євпаторії

МНС завершило рятувальні роботи після вибуху будинку в Євпаторії

Міністерство з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи 26 грудня завершило рятувальні роботи після вибуху житлового будинку в Євпаторії (Крим).

Про це сказав міністр із надзвичайних ситуацій Володимир Шандра в програмі телеканалу "Інтер" "Свобода на Інтере - 2008" 26 грудня.

"Станом на сьогодні (26 грудня) ми повністю закінчили розбір завалів і знайшли 11 балонів, з них 5 балонів з газом", - сказав він.

Шандра повідомив, що 27 грудня планується почати прибирання площі навколо будинку.

Він нагадав, що в результаті вибуху в будинку загинуло 27 чоловік, 21 чоловік вдалося врятувати.

Учасники програми перед її початком ушанували пам"ять загиблих у результаті вибуху в житловому будинку в Євпаторії.

Як повідомлялося, аварійно-рятувальні роботи вели 550 чоловік і 50 одиниць техніки, у тому числі 250 рятувальників і 35 одиниць техніки МНС, від служб цивільного захисту міста - 12 одиниць техніки, від Міністерства внутрішніх справ 200 чоловік, від Міністерства оборони - 107 військовослужбовців і 6 одиниць техніки, 10 бригад швидкої допомоги й 95 лікарів.

27 чоловік загинули в результаті вибуху, що стався 24 грудня в 22:00 у житловому будинку на вул. Некрасова, 67 у Євпаторії, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «МНС завершило рятувальні роботи після вибуху будинку в Євпаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі