понеділок, 13 квітня 2009 13:13

Львівські депутати з"ясували, хто замовив "компромат" на місто

Львівські депутати з"ясували, хто замовив "компромат" на місто
Депутати ЛМР просять СБУ з"ясувати, хто замовив "компромат" на Львів. Текст наведено без редакційних правок.

"Напередодні візиту до України Президента УЄФА Мішеля Платіні здійснено чергову спробу дискредитації Львова, як одного з міст-господарів Євро-2012. У п"ятницю одне з інформаційних агенств Львова оприлюднило інформацію з посиланням на "спеціальну робочу групу працівників управлінні СБУ у Львівській області", яка буцімто виявила цілий ряд порушень в процесі будівництва стадіону та аеропорту Львова. Враховуючи, що досі Львівська міська рада не отримувала жодної інформації від СБУ про проведення тих чи інших розслідувань і тим більше про наявність будь-яких висновків на цю тему, керівництво міста в оперативному порядку зв"язалося з керівництвом СБУ у Львівській області для отримання додаткової інформації.

Однак, як виявилось, про жодні висновки "робочої групи працівників СБУ" не знали і самі керівники цієї служби. Того ж дня, з"явився офіційний прес-реліз УСБУ у Львівській області, який повністю спростував неправдиве повідомлення ІА.

Львівська міська рада вважає, що цей інцидент є цілеспрямованою спробою дискредитувати громаду міста Львова та підготовку міста до Євро-2012 напередодні важливого візиту до України Президента УЄФА Мішеля Платіні, який зокрема буде присвячений вивченню ситуації в містах, які готуються до Чемпіонату.

Львівська міська рада звертається до УСБУ у Львівській області з наполегливим проханням провести оперативне додаткове розслідування з метою вивчити усі обставини інциденту, з"ясувати замовників цієї провокації та їх мотиви".

2012ua.net, city-adm.lviv.ua

Зараз ви читаєте новину «Львівські депутати з"ясували, хто замовив "компромат" на місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі