вівторок, 27 березня 2018 01:20

Луценко підтвердив проведення слідчих дій щодо Холодницького

Луценко підтвердив проведення слідчих дій щодо Холодницького
ГПУ проводила слідчі дії щодо Холодницька. Фото: Без Табу

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницька.

"Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційний бюро проводила слідчі дії, які стосувалися, в тому числі і керівника САП пана Холодницька", - повідомив Луценко в ефірі телеканалу ICTV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ оприлюднило свою версію про "жучки" у Холодницького

Крім того, генпрокурор зазначив, що слідчі дії тільки починаються, в зв'язку з чим, йому нічого більше повідомити на даний момент.

"Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити про те, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючих пристроїв, яке було встановлено в кабінеті керівника САП", - додав генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В СБУ розказали про "жучки" в Холодницького

20 березня ЗМІ повідомили, що у кабінеті Холодницького знайшли "жучок". Підклали в акваріум. За інформацією, пристрої належали НАБУ. У той же день з'явились чутки про звільнення керівника САП. Сам Назар Холодницький спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Луценко підтвердив проведення слідчих дій щодо Холодницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі