пʼятниця, 04 грудня 2015 10:58

Кримчанам радять називати хлопчиків Генераторами

Кримчанам радять називати хлопчиків Генераторами

Окупаційна влада пропонує жителям Криму називати дітей Світланами та Генераторами.

З такою ініціативою на позачерговій сесії 4 грудня виступив так званий "глава Держради Криму" Володимир Константинов, повідомляє Крим.Реалії.

"Дівчаток називають Свєтами. У Держраді виникла абсолютно оригінальна пропозиція - хлопчиків щось забули, називати їх Генераторами. Буде дуже добре ім'я Генератор Іванович. Скорочено Гера - зовсім непогано", - сказав Константинов.

Він зауважив, що знеструмлення Криму "породило не тільки проблеми і страждання, але і жарти свого періоду".

"Я сам чув від людей, коли вони заговорюються в чергах: "Дайте 200 ват ковбаси", тому що сьогодні у ватах і мегаватах в Криму розбираються абсолютно всі", - сказав він.

Дизель-генератори зараз у Криму один із найбільш ходових товарів через припинення поставок електрики на півострів із материкової України. Генератори встановлюють власники магазинів, перукарень, різних контор і приватних будинків.

22 листопада через підрив електроопор в Херсонській області в анексований Росією Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації. Крим забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації і дизельними генераторами.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам радять називати хлопчиків Генераторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі