субота, 14 січня 2023 06:50

Водохресні морози і погода на Василя: синоптикиня оновила прогноз

Водохресні морози і погода на Василя: синоптикиня оновила прогноз
У Києві 14 січня мине без дощу та снігу. Фото: pixabay.com

14 січня, на Василя, у більшості областей України переважатиме порівняно тепла погода.

Протягом дня температура повітря становитиме 0...+3°С, на заході та в Криму +3...8°С, на північному сході (Сумщина, Харківщина, Луганщина, Полтавщина) від -2°С до +1°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Вітер південно-західний, на сході – східний, помірний.

"Спочатку про водохресні морози. Їх не буде, а буде температура повітря в Україні 18-19 січня +7...11 градусів, на крайньому півдні до +15 градусів. Опади ж сьогодні пройдуть дощем хіба що на заході, у Карпатах буде дощ із мокрим снігом. Є мала ймовірність вдень та ввечері снігу в східних областях, але нічого серйозного. Проте все ж у більшості областей України сьогодні без опадів", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпати замело снігом: казкові фото зимового високогір'я

У Києві 14 січня мине без дощу та снігу. Вдень у столиці буде близько нуля.

Надалі прогнозують потепління з піком до +7...10°С 18-19 січня.

Погода в Україні у лютому буде мінливою: з морозними та відносно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значний "мінус". Друга декада лютого ознаменується повільним і поступовим потеплінням. Прогноз погоди в Україні до кінця зими зробив народний синоптик Володимир Деркач.

Зараз ви читаєте новину «Водохресні морози і погода на Василя: синоптикиня оновила прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі