вівторок, 16 лютого 2021 10:34

Кравчук "вів дискусію" з терористом ДНР в ефірі російського телеканалу

Кравчук "вів дискусію" з терористом ДНР в ефірі російського телеканалу
Виступ Кравчука в ефірі пропагандистського каналу РФ викликав неоднозначну реакцію в Україні. Фото: Андрій Гудзенко, LIGA.net

Голова делегації України у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук близько 10 хв. виступав в ефірі програми "Время покажет" російського телеканалу 15 лютого. За цей час "вступив у дискусію" з ватажком терористичної організації ДНР Денисом Пушиліним. Їхня розмова стосувалася доктрини "Російський Донбас".

Співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко заявила, що шокована участю Кравчука в ефірі пропагандистського телеканалу РФ.

"Можна скільки завгодно закривати прокремлівські телепомийки, але українська влада і її представники-переговорники вперто знайдуть, як підіграти Кремлю. У прямому ефірі в дискусії з бойовиками він (Леонід Кравчук. - Gazeta.ua) фактично легітимізує всіх цих Пушиліних", - написала Геращенко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домовитися з Росією практично неможливо - Кравчук

Що Кравчука не варто засуджувати за цей виступ, вважає спікер ТКГ Олексій Арестович.

"Леоніду Макаровичу не потрібно нагадувати про необхідність захищати Україну. Інша справа, що він використовує різні можливості донести до різних цільових, зокрема, до російської цільової аудиторії український погляд. Чи винен він у тому, що одночасно з ним включають (в ефір. - Gazeta.ua) якогось там Пушиліна? Його ж не попереджають про це", - заявив Арестович в ефірі програми "Свобода слова".

Троє військових загинули 14 лютого на Донбасі. Підірвались на невідомому вибуховому пристрої.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук "вів дискусію" з терористом ДНР в ефірі російського телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі