четвер, 08 листопада 2007 15:40

Кожний четвертий американський бездомний - ветеран війни

Кожен четвертий бездомний в США є ветераном війни - минулої або нинішньої - повідомляє за підсумками дослідження громадська організація "Національний союз проти бездомності". Армія бездомних ветеранів сьогоднішньої Америки, згідно дослідження, налічує приблизно 194 тис. 250 чоловік, тоді як загальне число зареєстрованих американців, що не мають житла, складає 744 тис. 313 чоловік, передає "Інтерфакс".

У доповіді наголошується також, що нічліжки - доля не тільки похилих ветеранів війни у В"єтнамі. Все частіше в притулках і поблизу благодійних "супових кухонь" для бездомних з"являються молоді відставники, учасники операцій в Іраку та Афганістані.

Деніел Тус, директор служби у справах ветеранів округу Ланкастер в Пенсільванії, заявив журналістам, що країну загрожує захлеснути хвиля молодих ветеранів. За його словами, бойові дії в Іраку приводять до появи величезного числа психічнохворих.

Зараз ви читаєте новину «Кожний четвертий американський бездомний - ветеран війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі