пʼятниця, 11 серпня 2023 06:00

Кому випаде шанс розбагатіти і стати відомим – приголомшливий прогноз на 11 серпня

Кому випаде шанс розбагатіти і стати відомим – приголомшливий прогноз на 11 серпня
Цього дня отримаєте приголомшливі пропозиції. Деякі з них зроблять вас багатими та знаменитими. Фото: pixabay.com

11 серпня зможете вдосталь заробити і вдало придбати річ, яку шукали. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день чесних і відвертих людей, які бачать позитив у всьому, відстоюють правду і готові змінювати все навколо себе, - говорить астрологиня. – Добре вестиметься вчителям, лікарям і водіям. Ви знаходитимете спільну мову з будь-ким, легко ставатимете душею компанії, нюхом чутимете, де можна заробити гроші і вдало вкласти заощадження. Цього дня отримаєте приголомшливі пропозиції. Деякі з них зроблять вас багатими та знаменитими. Не проспіть можливість досягти бажаного результату. Розбагатіти мають шанс Тельці, Стрільці і Скорпіони. Відомими цього дня стануть Леви, Діви та Козероги. Варто запускати власний ютуб-канал, виставляти свіжі відео у "Тік-Ток". Вас упізнаватимуть, любитимуть і ставитимуть за приклад".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко буде сприймати все адекватно. Через це ризикуєте зіпсувати стосунки з рідними та друзями. Прийдуть гроші, які вам давно заборгували. Вкладіть їх у розкрутку свого бізнесу. Турбуватимуть безсоння. Розслабитися допоможе плавання та масаж.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не переймайтеся через те, що почуєте. Люди охоче перемиватимуть вам кісточки. Не дозволяйте вивести себе з рівноваги. Не варто видаляти зуби і робити протезування. З'являться стоматити, з якими важко буде боротися.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Проявляйте організаторські здібності. Тільки ви зараз здатні об'єднати колектив навколо себе. Пліч-о-пліч з вами колеги зароблятимуть більше, ніж змогли б самотужки. Добре працюватиметься волонтерам. Утримайтеся від придбання авто та комп'ютерів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Марно брати участь у кастингах і шукати нову роботу. Усі вигідні посади займуть конкуренти. Утримайтеся від придбання та встановлення у домі техніки. Зарано знайомити коханих з батьками. Їм важко буде прийняти ваш вибір.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не відмовляйте собі у відпустці. Під час відпочинку зустрінете людину, яка поділятиме ваші погляди та смаки. Не варто грати у карти чи брати участь у лотереї. Виграшу не буде.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Скоротіть витрати, аби не залишитися з порожнім гаманцем на вихідні. Маєте шанс зустріти свою половинку. Не відмовляйтеся від побачення. Підбирати косметику краще після обіду. Фарбувати волосся поки не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей тиждень приготував купу сюрпризів і фінансовий успіх – гороскоп на 7-13 серпня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важко буде зосередитися на роботі. Гостро реагуватимете на зміни погодних умов. Слідкуйте за самопочуттям. Не час відкладати гроші. Вони повинні працювати. Варто подбати про розширення бізнесу восени.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто відкривати своє серце новим знайомим. Побачення розчарує. Краще зустріньтеся зі старими друзями. Посмажте шашлик після важкого робочого дня. Зняти втому допоможе улюблений коктейль чи келих холодного шампанського.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Утримайтеся від матеріальних претензій на адресу родичів. Не варто у ці дні іти до суду та ділити спадщину. Побачення з коханими не складеться. Через критику на адресу одне одного ризикуєте пересваритися.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Пропозиції близьких зробити вдома ремонт чи перестановку вас дратуватимуть. Будете занадто заклопотані роботою. Цього дня не варто купувати золоті прикраси, годинники та косметику. Вдало пройдуть операції з купівлі і продажу нерухомості.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Аби досягти бажаного, доведеться відмовитися від відпочинку. Добре пройдуть курси з водіння. У ці дні варто наймати інструктора і брати додаткові уроки з водіння. Не час пропонувати руку і серце. Ризикуєте отримати відмову.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий день, аби застрахувати нерухомість та авто. Активізуйте свої сили і не відмовляйтеся від роботи, яку запропонують у ці дні. Вона підніме вам настрій і принесе гарний заробіток.

Серпень – місяць великих амбіцій і сподівань. Астрологиня зробила фінансовий прогноз на місяць і назвала чотири знаки, які нюхом чутимуть, де лежать гроші.

Зараз ви читаєте новину «Кому випаде шанс розбагатіти і стати відомим – приголомшливий прогноз на 11 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі