неділя, 16 листопада 2014 15:55

Коломойський: якщо налагодимо відносини з Росією, ніхто й говорити про НАТО не буде

Коломойський: якщо налагодимо відносини з Росією, ніхто й говорити про НАТО не буде
Фото: ua-ekonomist.com

Сьогодні інтернет "підірвав" відеоролик "одкровень" голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського. На викладеному на YouTube запису губернатор продовжує таємні переговори по скайпу з одним з лідерів терористів Павлом Губарєвим. Причому Коломойський, судячи з усього, не підозрює, що його банально розігрують (роль Губарєва "виконує" відомий російський пранкер Олексій Lexus).

На цей раз губернатор знову агітує сепаратиста балотуватися в український парламент. В обмін на участь у виборах олігарх обіцяє бандитам позаблоковий статус України і відмова від зближення з НАТО.

- НАТО? У нас повинен бути позаблоковий статус, - запевняє Коломойський. - Якщо з Росією буде все налагоджено, так ніхто і говорити про НАТО не буде. Яке НАТО? Це технічно і матеріально неможливо. Вся армія побудована на радянському зброю. І переучувати, переробляти - це надто великі гроші. Україна це не потягне, а Захід це н...не треба. У них і так геморою вистачає.

"Губареву" ідея бути депутатом подобається, він вже передчуває, як буде ногою відкривати двері парламенту і регулярно "бити морду" спільного з Коломойським ворогові - Олегу Ляшко.

Олігарх піднімає тост за те, щоб проросійські терористи обов'язково потрапили у Верховну Раду. Губернатор запевняє, що "Ложкін і Порошенко цього чекають. Це з усіма погоджено. Ми скажемо Хомутиннику, щоб він довнес можливість обиратися з територій з особливим статусом ще і в парламент". "Губареву" Коломойський радить опрацювати питання виборів в український парламент з росіянами, зв'язавшись з послом Михайлом Зурабовим.

Дістається від губернатора не лише Олегу Ляшко. На питання про те, з ким тепер Юлія Тимошенко, Коломойський заявляє: "Вона з Курченко, Курченко дає їй гроші на передвиборчу кампанію, щоб вона потім вирішувала його проблеми".

Очевидно, в запасі у пранкери ще не одну розмову з Ігорем Коломойським. У понеділок в інтернет обіцяють викласти наступну серію "одкровень" губернатора, який, до речі, поки утримується від коментарів з приводу скандальних роликів. Як випливає з анонсу, мова піде про Арсенія Яценюка, а також збитий "Боїнгу", який виявляється "ніхто не хотів збивати".

Зараз ви читаєте новину «Коломойський: якщо налагодимо відносини з Росією, ніхто й говорити про НАТО не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі