пʼятниця, 22 червня 2007 15:17

Київський другокласник опік 40% тіла через пустощі з вогнем

У дворі житлового будинку на вулиці Пражській, 25, що в Дніпровському районі столиці з самого ранку бавились діти. Опівдні один з них – 7-річний Андрій (ім′я змінено), що тільки-но перейшов у другий клас знайшов кимсь загублену запальничку та почав з нею бавитись, намагаючись щось підпалити. Більш дорослі діти помітили це та пригрозили Андрію, що так робити не можна, адже це може закінчитись дуже погано.

Проте, хлопчик, не зважаючи на те, що на його футболці вже декілька разів з"являлись пропалини, навіть і слухати не хотів своїх друзів. На жаль, застереження решти дітей справдились. Через деякий час, зайняті іграми діти почули якийсь крик та озирнувшись побачили Андрійка, на якому горіла одежа. Діти почали кликати на допомогу. Добре, що на той час поруч проїздило авто. Водій зупинився та загасив на хлопчику одежу. Через мить прибігли його батьки, які були вдома. Зразу ж викликали швидку допомогу. За інформацією медиків, хлопець отримав опіки третього ступеню 40 відсотків тіла, в нього обгорів живіт та руки, тож, його негайно госпіталізували в опікове відділення 2-ї лікарні.

В реанімаційному відділенні Андрійко розповів, що він просто підпалив травичку, а далі вогонь перекинувся на його одежу. До того ж, батько його вже не раз наказував за ігри з сірниками. Тепер, можливо, Андрій зрозуміє що краще все ж таки вчитися не на своїх помилках.

На разі малий ще перебуває в реанімації, проте, як стверджують медики, через декілька днів хлопчину переведуть в звичайну палату, передають "Кияни".

Зараз ви читаєте новину «Київський другокласник опік 40% тіла через пустощі з вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі