пʼятниця, 17 травня 2019 23:45

Кинути палити допомогла образа

Кинути палити допомогла образа
Даніелю Солодчику 28 років. Народився і живе в Харкові. За фахом правознавець. З 2016 займається підприємництвом. Фото: Віктор Фоменко

Обожнюю себе мучити. Випробування і челендж - це для мене.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав підприємець Даніель Солодчик. Розповів, як 8 років тому кинув палити.

"До цього кидав багато разів, перечитав купу книжок - без толку. Вийшло всупереч здоровому глузду - після того, як кинув палити мій одногрупник. Він ходив і всім розповідав, як він добре себе почуває і який він молодець. І всі його підтримували. Мені стало прикро: він зміг кинути, а я ні. І це спрацювало", - сказав він.

"Півроку я брав пачку сигарет і разом із запальничкою викидав в смітник. І таких пачок були десятки. Кілька разів мені снився сон, що я покурив. Одного разу він був настільки реалістичним, що я не міг зрозуміти: це було уві сні або наяву? Довелося передзвонювати знайомим і уточнювати: курив чи ні? Ніяких замін у мене не було - все на силі волі", - додав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми відкрито жебракували під міськрадою" - правозахисник

Даніелю Солодчику 28 років. Народився і живе в Харкові. За фахом правознавець. З 2016 займається підприємництвом: тримає кафе і два продмагазини. Голова громадської організації "Примусь чиновника працювати". Любить читати інструкції: "Будь-яке питання можна вирішити, якщо знати систему".

Повне інтерв'ю Даніеля Солодчика читайте у найближчому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Кинути палити допомогла образа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі