вівторок, 19 лютого 2008 14:02

Київська міліція завела кримінальну справу на банду расистів

В неділю, 17 лютого, в Києві бійці "Беркута" знешкоджували різношерсту компанію хуліганів, які висліджували і били іноземців. Про це повідомив начальник центру громадських  зв"язків головного управління МВС України в місті Київ Володимир Поліщук.

Згідно з повідомленням, затримано близько 17 осіб, які побили у Києві групу іранців і китайця. До групи входили скінхеди і хокейні уболівальники. Як відзначив Поліщук, "того дня був хокейний матч в Палаці спорту, а ці хлопці – один день скінхеди, другий - уболівальники, фанати, готові побити уболівальників іншої команди або іноземців".

За його словами, хуліганів вдалося швидко затримати, тому що "дуже швидко передзвонили у міліцію, і наряду "Беркута" дуже швидко за гарячими слідами вдалося оперативно виїхати, прочесати вулиці, двори і знайти хуліганів".

Факти побиття зареєстровані у міліції, відносно зловмисників порушено кримінальну справу.

На питання, чи буває, що потерпілі іноземці не звертаються в органи МВС, Поліщук відповів: "Минулої суботи кілька осіб побили військового аташе посольства Індії. Він заявив тільки за годину, злочинців почав розшукувати кримінальний розшук. Ще був випадок, коли іноземець, щодо якого були здійснені хуліганські дії у Метрополітені, відразу звернувся в міліцію і злочинців затримали за гарячими слідами. Якщо відразу звертаються в міліцію, то велика вірогідність знайти злочинців", повідомляє АМІ "Новости-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Київська міліція завела кримінальну справу на банду расистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі