середа, 28 квітня 2021 12:01

Якої погоди чекати в Чистий четвер
3

29 квітня потепління в Україні набиратиме обертів. У Чистий четвер буде багато сонця, лише в західних областях пройдуть періодичні дощі, а подекуди навіть гримітиме.

Найближчої ночі заморозки залишаться лише на ґрунті, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Тільки на північному сході країни вони триматимуться й у повітрі.

"Заморозки засиділися, як набридливий гість, коли господарі вже й посуд помили, і серветки демонстративно складають, і синхронно позіхають", - ідеться в повідомленні.

Упродовж дня температура повітря в більшості областей досягне +13...18°С. Свіжіше буде на Сумщині, на морських узбережжях і в Карпатах. Вітер очікується південного напрямку, на заході й півночі завиватиме сильніше.

Фото: meteo.gov.ua

У Києві Чистий четвер буде із вітряним сонцем, без опадів. Нічні заморозки поступово відступатимуть, хіба ще десь "зачепляться" за ґрунт. День принесе комфортні +14°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде потепління: синоптики оновили прогноз

2 травня на заході, півночі й у центрі очікуються зливи, поривчастий вітер, грози й температура повітря в межах +17...23°С. На сході й півдні прогнозуються денне сонце й тепла погода. У Києві на Великдень передбачається дощ, гроза і +18°С.

Зараз ви читаєте новину «Якої погоди чекати в Чистий четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі