понеділок, 30 листопада 2020 07:52

Якою буде погода в останній день осені

Якою буде погода в останній день осені
30 листопада в Україні дощитиме, місцями мокрий сніг. Фото: facebook.com/lesya.moskalenko

У понеділок, 30 листопада, в Україні дощитиме, місцями мокрий сніг.

Нічні морози зміняться плюсовою температурою. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

"У більшості регіонів невеликий дощ та мокрий сніг. У Чернігівській, Сумській, Одеській та більшості центральних областей будуть помірні опади. Місцями налипання мокрого снігу та туман. На дорогах ожеледиця. Вітер у західних, більшості північних та центральних областей західний, північно-західний, на решті території переважно південно-східний, 5-10 м/с", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укргідрометцентр повідомив, яка погода буде в грудні

Вдень по всій Україні повітря прогріється до 0-5 градусів вище нуля. Лише у південній частині, східних та Дніпропетровській областях вдень стовпчики термометрів покажуть від 4 до 9 градусів вище нуля. Вночі температура опуститься до 0-5 градусів морозу.

У Києві буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують часом опади у вигляді мокрого снігу. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Вдень температура повітря підніметься до 0-5 градусів вище нуля.

Зима 2020-2021-го, найімовірніше, не буде така ж аномально тепла, як попередня. Вона порадує українців і снігом, і морозами, стверджують народні синоптики. Хоча на "зимове бабине літо" теж слід розраховувати. У грудні на Миколая вони обіцяють мороз, але новорічна ніч знову може бути без снігу.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода в останній день осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі