субота, 22 жовтня 2011 18:45

Каддафі поховають як Усама бін Ладена?

Каддафі поховають як Усама бін Ладена?

У лівійській Національній перехідній раді (НПР) поки не вирішили, де пройдуть похорони колишнього лідера країни Муамара Каддафі, повідомляє в суботу ввечері веб-сайт італійської газети "Коррьєре делла сера".

На даний момент в НПР розглядають кілька пропозицій щодо місця похорону. За однією з версій, Каддафі може бути похований в рідному місті Сирті або ж у Місураті. Однак нова влада Лівії побоюється, що в такому випадку могила стане своєрідним символом для решти прихильників покійного лідера.

Саме тому розглядається можливість поховати його в морі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Каддафі виставлено на загальний огляд в торговому центрі: тіло знаходиться у холодильнику

Раніше цього року саме так був похований лідер "Аль-Каїди" Усама бін Ладен, який загинув під час операції спецназу США в Пакистані.

Нагадаємо, 21 жовтня прем'єр-міністр Національного перехідного ради Лівії Махмуд Джибріль офіційно оголосив про смерть Каддафі. Лікар, що оглянув його, заявив, що колишній керівник Лівії був поранений в черевну порожнину вже після полону. За його словами, куля, що потрапила в область кишечника, стала причиною смерті. Він також підтвердив, що стріляли і в голову полковника - куля пройшла навиліт через скроню.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі поховають як Усама бін Ладена?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі