пʼятниця, 30 квітня 2021 03:02

Іменинники 30 квітня - як назвати дитину у Страсну п'ятницю

Іменинники 30 квітня - як назвати дитину у Страсну п'ятницю
Сьогодні на пасіки вивозять вулики. Фото: pixabay.com

30 квітня православні віряни шанують преподобного Зосима Соловецького. Це свято називають Зосим-бджільник.

Сьогодні на пасіки вивозять вулики та спостерігають за поведінкою бджіл, щоб передбачити врожаї.

День Ангела 30 квітня відзначають Адріан, Олександр, Єфрем, Іван.

Ім'я Адріан походить із римської мови і означає "той хто походить з Адріатики" або "той, хто родом з берегів Адріатичного моря". Він пунктуальний та все робить вчасно, не любить, коли хтось спізнюється. Ці чоловіки бувають уперті й наполегливі. Вони мають гарну пам'ять, сміливі, ніколи не дадуть себе образити.

Олександр з грецької означає "захисник", "чоловік". Він завжди досягає мети, легко стає керівником та лідером на роботі. Це справедливі люди, які відстоюють свої права. У спілкуванні з жінками Олександр уважний та любить говорити компліменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чистий четвер 29 квітня: сьогодні вода стає цілющою

Єфрем постійно потребує вражень та нових емоцій. Стриманий, безкомпромісний, фанатично відданий справі. Він вимогливо ставиться не тільки до оточення, а і до себе. Болісно реагує на несправедливість. Його люблять за прямоту та відвертість, незалежний характер.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Іменинники 30 квітня - як назвати дитину у Страсну п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі