неділя, 17 грудня 2017 11:33

"Їх навіть ніхто не відкривав" - подарунки для дітей викинули на смітник

"Їх навіть ніхто не відкривав" - подарунки для дітей викинули на смітник
У Полтавському інтернаті викинули у смітник речі, які благодійники подарували дітям, фото: ТСН

У Полтавській спеціалізованій школі-інтернат №2 викинули у сміттєві баки речі, які благодійники подарували дітям до Дня Святого Миколая.

Про це у своєму Facebook заявила Яна Станішевська. Брала участь в організації свята.

"15 грудня ціла команда благодійників влаштувала для учнів школи-інтернату справжнє свято з солодким столом та наперед підготовленими речами. Керівництво навчального закладу пообіцяло, що вихователі відсортують всі речі та вже після цього передадуть їх дітям. Проте вночі волонтери побачили, що абсолютно всі привезені ними речі адміністрація просто викинула на смітник", - написала вона.

"Були викинуті пакети з абсолютно новими шапочками, кофтами і сорочечками. Їх навіть ніхто не відкривав", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запросили Сашу погостювати місяць, а він їхав назавжди"

Організатори свята для дітей вимагають звільнити людину, яка віддала "наказ" викинути подаровані речі.

Свято Миколая прийшло до України 1088 року за часів князя Всеволода Ярославовича. Святий - заступник простого люду, захисник дітей. До свята дітям під подушку або в чобітки кладуть подарунки: солодощі, фрукти, іграшки та книги.

Зараз ви читаєте новину «"Їх навіть ніхто не відкривав" - подарунки для дітей викинули на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі