понеділок, 03 жовтня 2011 15:32

Ігор Коломойський заперечив, що відвідував хасидів в Умані

Ігор Коломойський заперечив, що відвідував хасидів в Умані

Мільярдер Ігор Коломойський не відвідував зібрання хасидів в Умані.

Про це повідомив Gazeta.ua представник благодійного фонду ім. Рабі Нахмана Шимон Бускіла.

"Точно був Олександр Машкевич і Вадим Рабинович. Був головний рабин України Мойше Аслан, а також попічник головного рабина України Якова Дов Блайха. Вони відстояли 45 хв під час молитви на могильному комплексі, а потім пішли в синагогу. Там голова Благодійного фонду імені рабі Нахмана Даніель Даян представив новий проект могильного комплексу, так як існуючий потребує реконструкції. Новий проект отримав схвальні відгуки", - зазначив він.

У коментарі "Українській правді" Ігор Коломойський теж спростував інформацію про те, що він був в Умані.

"Я тільки сьогодні о першій ночі прилетів до України. І я не маю жодного відношення до того, що відбувається в Умані. Ніяких візитів до равинів не було", - сказав він.

Водночас Коломойський прилетів на зібрання євреїв у Києві.

Раніше повідомлялося, що казахський мільярдер Олександр Машкевич разом з Ігорем Коломойським, Вадимом Рабиновичем та головним равином України Яковом Дов Блайхом побували в неділю в Умані. Про це стало відомо з неофіційних джерел у правоохоронних органах Умані.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Коломойський заперечив, що відвідував хасидів в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі