четвер, 16 лютого 2023 04:05

Хто святкує день ангела 16 лютого - що приховують їхні імена

Хто святкує день ангела 16 лютого - що приховують їхні імена
16 лютого в православному календарі — день пам'яті святих Симеона і Анни. Фото: pinterest.com

Сьогодні день ангела святкують люди з іменами Ганна, Роман, Семен, Тимофій та Дмитро.

Gazeta.ua підготувала матеріал у якому розповідаємо про походження цього імені та характер людей, які його носять.

Ганна – дуже поширене ім'я в Україні. Жінки, які його носять, є добросердечними. Готові допомагати кожному, хто до них звертається. З охотою підтримують та мотивують людей довкола, уміють давати слушні та вчасні поради. Ганни відповідальні працівниці. Цінують повагу колег до себе. Можуть відмовлятися від кращих робіт, якщо на нинішніх задоволені атмосферою у колективі. Уникають нещирих, на їх погляд, людей. Анни мають традиційні погляди на родину. Із бажанням займаються домашніми справами.

Роман - з латинської означає "римський", "римлянин". Ці чоловіки терпіти не можуть одноманітності, завжди прагнуть нових вражень. Вони легко закохуються, часто змінюють обраниць. Довго шукають ідеальну дружину, яка буде у всьому задовольняти. Роман буде зразковим чоловіком та відповідальним батьком.

Семен - з давньоєврейського означає "почутий Богом у молитві". Він добрий, м'який і незлобивий, допоможе у важку хвилину. Семени часто бувають обдаровані й талановиті. Вони працьовиті та цілеспрямовані. Вдало побудувати кар'єру можуть як лікарі, музиканти, інженери, адміністратори. Семен буде хорошим чоловіком, вправним господарем та вірним другом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня закоханих полярники показали романтичні фото пінгвінів

Тимофій – власникам цього іменні притаманне велике життєлюбство. Це дуже активні та веселі чоловіки. Водночас Тимофії не дуже люблять брати на себе відповідальність та стараються уникати ситуацій, де потрібно приймати швидкі рішення. Тимофії часто закохуються у різних жінок. Одружуються найчастіше вже у зрілому віці;

Дмитро - походження імені пов'язане з ім'ям Деметри - богині землі й родючості. Він примхливий та непростий у спілкуванні. Упертий та іноді може розлютитися, якщо щось іде не так. Однак Дмитро наполегливий, розумний та ніколи не опускає руки у випадку невдачі. Професію цим чоловікам краще обирати ту, у якій доведеться спілкуватися з людьми. Дмитро легко захоплюється жінками та не соромиться цього.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Дитину називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Хто святкує день ангела 16 лютого - що приховують їхні імена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі